Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

SVIDEO kabel kopen?

Je gebruikt SVIDEO kabels om bvb. analoge video signalen van een oude computer over te brengen op een tv, voor audio moet er nog een aparte kabel aangesloten worden. Dit is nog een oude kabel wat over het algemeen niet meer wordt gebruikt.

Klik hier om direct een SVIDEO kabel te selecteren

Waar koop je een SVIDEO kabel?

Bij ons kan je vele verschillende kabels krijgen en aanschaffen. Je kan de kabel selecteren en dan bestellen. De bestelling is simpelweg te plaatsen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden zodat  deze de volgende werkdag mag worden verwacht. Het is erg gemakkelijk om een bestelling bij ons te plaatsen. Je kiest de kabel naar keuze om deze daarna te betalen via ideal. Je betaald dus via jouw eigen vertrouwde bank. Een ideale manier om de kabels aan te schaffen.

Een SVIDEO kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een SVIDEO kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een USB kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen